Pravila za povrat novca

Marco Polo TOURS će vratiti klijentu kompletan uplaćeni iznos na internetu u sljedećim okolnostima, pod uvjetom da je klijent u skladu sa svojim obvezama, detaljno navedeno u Općim uvjetima:

  • U slučaju da je otkaz od strane vlasnika, a niti je Marko Polo Tours. ni vlasnik stana nije bio u mogućnosti pronaći alternativni stan koji je na zadovoljstvo klijenta.
  • U slučaju stana u biti ne daju objekte i standard smještaja detaljno u svojoj uvrštenja na web stranici MARCO POLO TOURS, a kada je klijent u roku od 24 sata prijavljena Marco Polo Tours od check-in, a ni Marco Polo TOURS, niti vlasnik stana je bio u mogućnosti pronaći alternativni stan koji je na zadovoljstvo klijenta.
  • U slučaju nužde može donijeti stan za stanovanje u bilo kojem trenutku tijekom boravka, a na kojem je klijent savjetovao Marco Polo TOURS u roku od 24 sati u hitnim slučajevima, a ni Marco Polo TOURS ni vlasnik stana je bio u mogućnosti pronaći alternativa stan koji je na zadovoljstvo klijenta.

Marco Polo TOURS će se vratiti klijentu cjelokupno uplaćenog iznosa online, ako, kao gost otkazati zatražili rezervaciju sljedeće OTKAZNI odredi vlasnik za svaku svojstva. Povratak će biti učinjeno u cijelosti na istom kreditnom karticom koji klijent se koristi za rezervacije.