OTKAZ ILI PROMJENA REZERVACIJE

  • Otkazivanje ili promjena rezervacije je vrlo jednostavan i samo trebate nam poslati e-mail na info@marcopolo.hr ili faksa NA +38552830978. Otkaz mora uvijek biti dostavljeni Marco Polo Tours u pisanom obliku. Otkazivanje politika razlikuju iz sobe u sobu. Obično možete otkazati ili promijeniti rezervaciju i do 3 dana prije planiranog vremena dolaska, bez ikakvih kazni i bez naknade. Ova informacija je također uključen u potvrdnom e-pošte. Promjene rezervacije uvijek su podložne dostupnosti, maksimalnog kapaciteta određenog stana i tekućim cijenama.
  • Imajte na umu da ako vaša soba je nepovratan ili dio posebnog posla, to može imati drugačiju politiku. Imajte na umu da provjerite otkaza u sobi ili stanu je prije donošenja bilo kakve izmjene na Vašu rezervaciju. Bespovratna sobe i druge posebne ponude može imati drugačiju politiku otkaza. Soba specifične informacije otkaz može se naći na stranici rezultata pretraživanja.
  • Ako nema otkaza naknada zbog tada bilo pre-paid računa naplaćen će biti vraćen natrag na kreditnu karticu izvorno je bio optužen dalje. Ako je otkaz naknadu odgovarajući iznos će se naplaćivati na kreditne kartice korištene prilikom rezervacije.