Marco Polo TOURS je Destinacijski Management Company (DMC) sa sjedištem u Rovinju u Istri (Hrvatska), osnovan je 1989. godine, pod uvjetom da, lokalnih usluga u cijeloj Hrvatskoj kao iu susjednim zemljama (Slovenija, Italija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina …)

Mi smo specijalizirana za danom premium uslugu, u svim aspektima tailor made putovanja, Fit-ih, grupa, poticaja, sastanaka, konferencija, kongresa, posebne događaje, odmor paketi, glazbenih festivala (na zborovima i glazbenim skupinama) i tako mnogo više.

Naši stručni tim, sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i duboko poznavanje naše regije, učinit će Vaše putovanje u neusporediv i nezaboravan izlet.

Naš uspjeh je naša vizija, stručnost i predanost. S obzirom na posebnu pozornost na detalje i personaliziranu uslugu nudimo kvalitetu, i vrijednost za novac odmor. Drago nam je da vam pomoći s bilo upite.

Marco Polo TOURS je specijalizirana za iznajmljivanje apartmana u Rovinju i cijeloj Hrvatskoj za kratke i srednje boravak. Tvrtka ima za cilj ponuditi najširi izbor apartmana po nižoj cijeni od hotela. Na Marco Polo Tours, rezervacija je trenutak i učinkovit kako bi život lakšim i za putnike i vlasnika nekretnina.

 

Zašto SMO DRUGAČIJI?

Podrška 24/7
Ako imate bilo kakvih pitanja, mi smo tu da vam pomogne 24 sata, 7 dana u tjednu.

Instantan booking
Nudimo sustav koji omogućava neposrednu rezervaciju i izbjegava potrebu da čekaju na odgovor iz imovine vlasnika ili se bave jezičnim razlikama ili vremenskim zonama.

Rezerviraj sada, plati kasnije
Mi samo naplatiti našim klijentima jamčiti svoje rezervacije. Najamnina se plaća naknadno, u pravilu 3 dana prije dolaska ili na dan dolaska.