MusicFest Croatia

Icon veljača 25, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

Istra je i jedan od najpopularnijih regijama za odmor na mediteranskoj obali. Povijest, kultura i Sunce su u kombinaciji ovdje na odličan način. Jedan od najstarijih i najpoznatijih, čak i inozemstvu, gradovi Pula sa svojom poznatom rimskom amfiteatru, jedan od najvećih svog vremena.

Pula je prekrasan grad za razmjenu zborova, gdje je vruće temperament Balkana dobiva zapisnik koji nad sudionicima! Uživajte u najljepšem dobu godine s brodom i mnoge druge ture, ili uz proširenja u Trst ili Veneciju.

Koncerti su na otvorenom u pješačkoj zoni Pule i otvorenom ili u koncertnim dvoranama u Rovinju, poznatog ribarskog mjesta, oko 30 km sjeverno od Pule. Publika se sastoji od stanovnika i turista, koji su zasigurno uživati u glazbi bilo gdje.

Pula_arena {focus_keyword} MusicFest Croatia Pula arena

Posljednji vrhunac je oproštaj-večera u jednom od hotela s pogledom izravno na more. Ukusan švedski stol, s uključenim pićem i dobrom glazbom širiti živo i sretan atmosferu među svim sudionicima.

PROGRAM

Svaki glazbeni grupa će dobiti vlastitu individualni program – ovdje možete vidjeti primjer za boravak u Hrvatskoj:

Dan 1: Dolazak u hotel. Prijava i večera.

Dan 2: Doručak u hotelu. Predstavljanje u Puli. U popodnevnom koncertu u pješačkoj zoni grada. Večera u hotelu.

Dan 3: Pogon u Rovinj i vođena šetnja u središtu ovog ribarskog mjesta. Individualni ručak ili brod za krstarenje. Koncert u Rovinju u kasno poslijepodne ili navečer. Zbogom-večera zajedno s ostalim glazbenim skupinama iz drugih zemalja.

Dan 4: Odlazak ili proširenje.

Proširenje: glazba i prijatelji mogu vam ponuditi ekstenzije u Istri, Italiji ili Austriji. Kao i obično, s daljnjim koncerte i vodičem.