O nama 

mf logo no background {focus_keyword} ABOUT US mf logo no background1

Dobro došli u svijet glazbe i prijatelji ™! Misija Međunarodnog udruženja Music & Friends ™ je za organizaciju i vođenje glazbenih festivala i glazbenih ture. Približavajući vas stranih kultura i tradicija je glavni cilj za sve partnere glazbe i prijatelja, koji se mogu naći u mnogim europskim zemljama i Sjedinjenim Američkim Državama. Svi operatori imaju dugogodišnje iskustvo u području turizma i na organizaciju festivala i oni vam ponuditi pomoć i individualno i osobno savjetovanje. Mi smo željeli da stalno rade sa našim klijentima donosi pomoć od prvog e-maila ili telefonskim pozivom na trenutak da ste uživali i vratio se kući sretno sa svog putovanja. Za pjevačke zborove ili društva glazbu i prijatelje organizira međunarodni zbor Sastanci bez pritiska konkurenciji s prijateljskoj atmosferi između zborova s ​​različitim kulturama i tradicijama. Sve ovo je pomiješana s raznim izletima da bude nezaboravno putovanje iskustvo. Za glazbu, mesinga i marširanje bendova organiziramo “MusicFest” događaj, ponudio u različitim europskim zemljama i gradovima.

DSC_6070 {focus_keyword} ABOUT US DSC 6070

Osim Cantate Hrvatske i MusicFest Hrvatske, organiziramo individualne ture, s gotovo sav posao obaviti za vas: od hotelske rezervacije u planiranju koncerta.

Naši uredi djeluju kao kontaktne točke za pružanje informacija, rezervacija i realizaciji Vašeg sudjelovanja u jednom od naših događanja. Uz mnoge druge, naš ured je specijalizirana za područje Hrvatske i drugih zemalja u jugoistočnoj Europi.

Trudimo se pružiti vam naše profesionalnosti u svako doba. Želimo da svaki događaj da postane nezaboravno iskustvo i želimo da se osjećate ugodno u svijetu Music & Friends ™.