Corin Festival-Bologna

Icon veljača 26, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

55b0fae8c3f20_bologna4 {focus_keyword} Corin Festival-Bologna 55b0fae8c3f20 bologna4

Raznolikost između planine i mora nudi posjetiocima Emilia Romagna prekrasan pogled, s mješavinom boja, mirisa, radosti, glazbe, filma i umjetnosti, a sve u samo jednoj regiji. Bologna je glavni grad Emilia Romagna. Grad fer i trgovinu kondenzira ove aspekte u bazilici San Petronio, jedan od najljepših crkava u Italiji sa svojim jedinstvenim i nedovršenoj fasadi. Glavne značajke grada su arkade koje kombiniraju ceste, kule i palače, a njegov sveučilište, najstarije sveučilište u Europi. Piazza Maggiore, centar grada, veliki trg, koji je nekada bio na tržištu, uvijek je bio mjesto susreta zbog građanskih, religijskih ili sportskih događaja.

4. Međunarodni festival zborova “Corin Festivala” je važan događaj, koji ujedinjuje strast za glazbu i pjevanje s univerzalnim vrijednostima prijateljstva i solidarnosti. To je prijateljski i ne-natjecateljski zbor sastanak, koji pogoduje miješanje udaljenih i različitih glazbenih kultura. Sljedeći ciljevi su koji se žele postići: podizanje svijesti, produbiti i proširiti zborske glazbe; širiti glazbenu kulturu “pjevaju zajedno”; promicanje znanja i socijalizaciju među skupinama iz različitih zemalja koje dijele zajedničku strast za umjetnost zborskog pjevanja.

bologna corin {focus_keyword} Corin Festival-Bologna bologna corin

Program:

1. dan: Dolazak u popodnevnim satima u Bolognu ili okolici. Večera i noćenje.

2. dan: Doručak u hotelu i odlazak za razgledavanje u Bologni ili Modene. Tijekom poslijepodnevnog otvorenja-parade u Bazzano. Večera u hotelu ili restoranu. U večernjim satima Gran Concerto “CORINFESTIVAL” u kazalištu Fanin San Giovanni in Persiceto sa svim zborovima koji sudjeluju. Noćenje.

3. dan: Doručak u hotelu. Krajem jutro “zborske pozdravom”, u vili Nicolaj u Valsamoggiawith zborskog pjevanja slijedi osvježenje. Nakon toga odstupanje.