Choir Festival Paris

Icon veljača 26, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

parisguidetower {focus_keyword} Choir Festival Paris parisguidetower

Upadljiva kontrast koji Paris stvara je njegova stalna potraga za moderne zajedno sa svojom voljom da očuva ostatke prošlosti pridonosi jedinstvenosti ovog kozmopolitski grad. Pariz je grad u neprestanom pokretu. Destinacija koja daje bogatstvo emocija otkriti ili ponovno otkriti bez umjerenosti!

Odvija početkom siječnja u Parizu i Ile de France, festival uvodi novu glazbenu sezonu s nizom koncerata u crkvama, koncertnim dvoranama i drugim institucijama, dok stvaranje mogućnosti za francuski i stranim zborova u susret i druženja.

Vrhunac ovog festivala je, bez ikakve sumnje zajednički koncert u jednoj od najpoznatijih crkava u srcu Pariza: La Madeleine. Sve članica koje sudjeluju na festivalu će biti zastupljena. Nakon koncerta je koktel za sve sudionike – još jedna prilika za susret pjevača iz cijele Europe i čuti njihove pjesme. Ovo posljednje suradnički događaj predstavlja rijedak trenutak emocija u svim srcima, koji će trajati dugo vremena.

Program:

Svaki zbor će dobiti individualni program – ovdje možete vidjeti primjer za boravak u Parizu.

Četvrtak: Dolazak u Pariz i check-in u hotelu. U večernjim satima, krstarenje brodom po rijeci Seine u centru Pariza.

Petak: Obilazak Pariza kako bi dobili utiske ovog živopisnog grada. U popodnevnim satima je neko vrijeme za individualne ture na Montmartreu ili druge četvrtine u centru. U kasnim poslijepodnevnim satima, priprema za prijateljstvo dogovoru s francuskim hosting zbor i 2-3 stranih zborova u Parizu ili u njegovoj okolici. Ovaj koncert će uslijediti piće za sve sudionike.

Subota: Ujutro je vrijeme za individualne ture, posjet poznatog muzeja poput Louvrea, ili za kupovinu. U kasnim poslijepodnevnim satima, priprema za zajedničku koncert svih zborova koji sudjeluju u poznatom crkve La Madeleine u centru Pariza. Koktel nakon koncerta kako bi se zadovoljile drugih zborova.

Autobusom: dolazak sa svojim trenerom u Parizu, trener mora biti na raspolaganju za sve prijenose zboru.

Do leta: Mnogi letovi nude se u Pariz iz svih dijelova svijeta. Ukoliko dolazite avionom do Pariza, glazbe i prijateljima će organizirati sve potrebne tla prijevoza. Samo provjerite sljedeće linkove za informacije leta i cijene: www.germanwings.com, www.airberlin.com, www.bmibaby.com, www.clickair.com, www.easyjet.com, www.flysnowflake.com, www.jet2 .com, www.smartwings.com

Proširenje: S produžetak, glazba i prijatelji mogu ponuditi crkvenu službu u nedjelju i pr dalje vodstva u Parizu. Ili kombinirati boravak u Parizu s nastavkom u Amsterdamu ili Brussel ispuniti još neke europske metropole. Pitajte za prijedloge i uvjetima glazbe i prijateljima.