Cantate Toscana

Icon veljača 26, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

firenze_panoramica {focus_keyword} Cantate Toscana firenze panoramica

Firenca, grad koji je inspirirao mnoge genijalci poput Dantea i Leonardo da Vinci. Grad Uffizi i Davida Donatello. Kolijevka renesanse i talijanskog jezika. U Firenci se diše povijest, kao i sveto i svjetovno umjetnosti. Nema drugog mjesta na svijetu koja se može pohvaliti s toliko slavan “sinova umjetnosti” s numeerous i prekrasnim umjetničkim djelima. Književnost, slikarstvo, kiparstvo i arhitektura čine Florence sinonim za kulturu. Florence je također poznat kao jedan od najljepših gradova na svijetu, sa svojim brojnim spomenicima i muzejima kao što su Katedrala, Santa Croce, galerija Uffizi, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria i Palazzo Pitti.

Toskana je jedan od najvažnijih talijanskih regija za povijesne, umjetničke, ekonomske i kulturne krajobraze. Najpopularnija talijanska turistička regija je poznata po kvalitetu života, gastro delicija i bogatstvu kulturne baštine.

Na zborova “Cantate Toscana” možete sudjelovati na prijateljstvo dogovoru s lokalnom zboru u Firenci ili u blizini Firence, gdje možete podijeliti glazbu i kulturu. Najvažniji trenutak bit će završni koncert u kazalištu ili crkvi gdje se okupljaju sa svim zborovima koji sudjeluju i svaka grupa obavlja komad po svom izboru.

 

firenze-3 {focus_keyword} Cantate Toscana firenze 3

Program:

1. dan: Dolazak u kasnim popodnevnim satima u hotel u Florence orits okruženju. Check-in i piće dobrodošlice. Večera u hotelu. Nakon večere – slobodno vrijeme.

2. dan: Doručak u hotelu; sastanak sa vodičem i odlazak za razgledavanje Firence. Ručak u restoranu u centru grada Firence. Poslijepodne slobodno za individualne aktivnosti. U večernjim satima će sudjelovati na koncertu prijateljstvo s lokalnom zboru u Firenci ili okolici. Večer završava s čašom tipičnom toskanski vina.

3. dan: Doručak u hotelu i odlazak u Sieni. Obilazak grada Siene. Ručak u restoranu u centru grada Siene. U povratku poslijepodnevnom u hotel i priprema za završnom koncertu. U kasnim poslijepodnevnim satima završnom koncertu sa svim zborovima koji sudjeluju u kazalište ili crkvu.