Cantate Croatia 2015

Icon veljača 25, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

7. Međunarodni Festival Zborova
“Cantate Croatia” 2015

22. – 25.svibnja, 2015 Pula, Istra

Pula_arena {focus_keyword} Cantate Croatia 2015 Pula arenaIstra je najveći hrvatski poluotok, tako jedinstven i poseban, okružen Jadranskim morem koji je duboko utjecao na tlo vlaženje svoju obalu sastavljen od brojnih uvala i otočića. Grad Pula se nalazi na krajnjem jugu istarskog poluotoka, i to je glavni lučki grad, koji nudi prekrasan krajolik i najznačajniji spomenik u Puli je “Arena” (rimski amfiteatar), koja također služi kao simbol od grada. Pula je udaljena od Trsta oko 100 km, a nalazi se u blizini nacionalnog parka Brijuni otocima. 7. izdanje zborske Fesitval Cantate Hrvatskoj ponudio prijateljstvo koncerata u dvoranama i crkve u ili oko Pule, što je omogućilo da upoznate druge zborove i dijele istu strast amo zborno pjevanje. Završni koncert je okupio sve zborove koji sudjeluju iz različitih zemalja i naroda.
 
Program:

1. dan: Dolazak u kasnim popodnevnim satima u hotel u Puli. Sastanak vodič i check-in. Večera u hotelu. Nakon večera – slobodno vrijeme.

2. dan: Doručak u hotelu sastanak vodiča u hotelu i odlazak za razgledavanje Pule. Nakon toga, obilazak odlazak za službeno otvaranje festivala uz Welcome-piće i osvježenje. Poslijepodne slobodno za individualne aktivnosti. Večera u hotelu i odlazak za prijateljstvo koncert u ili oko Pule.

3. dan: Doručak u hotelu; jutro je besplatan za sudionike. U pripremi popodnevnom za koncert i proba u hotelu. Polazak za završni koncert na Gradskom kazalištu Pula, zajedno sa svim zborovima koji sudjeluju. Nakon koncerta, povratak u hotel ili restoran za dodatnom oproštajnoj večeri s drugim zborovima sudjeluju.