Cantate Croatia

Icon veljača 25, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

1447337858pula-cover {focus_keyword} Cantate Croatia 1447337858pula cover

Istra je i jedan od najpopularnijih vacational regijama na mediteranskoj obali. Povijest, kultura i Sunce su u kombinaciji ovdje na odličan način. Jedan od najstarijih i najpoznatijih, čak i inozemstvu, gradovi Pula sa svojom poznatom rimskom amfiteatru, jedan od najvećih svog vremena.

Pula je prekrasan grad za razmjenu zborova, gdje je vruće temperament Balkana dobiva zapisnik koji nad sudionicima! Uživajte u najljepšem dobu godine s brodom i mnoge druge ture, ili uz proširenja u Trst ili Veneciju.

Tijekom prijateljstva Koncerti u crkvama ili koncertnim dvoranama možete upoznati zborova iz nekoliko drugih zemalja. Atmosfera starih crkava, jednostavno gleda izvana, i sa prekrasnim interijerom, je izvanredan i nevjerojatno iskustvo. Možemo organizirati mise i crkvene koncerte u nedjelju ujutro za vas, ako želite da.

Vrhunac festivala je zajednički koncert svih zborova koji sudjeluju u centru Pule. Veličanstveni koncert dvorana s carska-kraljevskog perioda je idealno mjesto za takav događaj te donosi zborovi bliže hrvatske kulturne povijesti.

Društvena vrhunac je Farewell-Večera posljednja večer u nekom od hotela s pogledom izravno na more. Veliki hladni i topli buffet, s uključenim pićem (pivo, vino i bezalkoholna pića), te glazbeni sastav namaz, u kratkom vremenu, živo i sretna atmosfera među svim zborovima. Ovaj oproštaj večera je najbolja prilika za komunikaciju i interakciju s mnogim pjevačima iz drugih zemalja.DSC_0225 {focus_keyword} Cantate Croatia DSC 0225

Lako je doći u Istru: Možete doći na letu do zračne luke Pule ili Trsta ili – što je to iskustvo – na letu za Veneciju i gliserom u Rovinj! Možete kombinirati ovaj festival boravak u Veneciji i Trstu ili možete posjetiti neke druge poznate gradove Hrvatske poput Zadra i Dubrovnika. Zborovi iz inozemstva mogu kombinirati Cantate Hrvatsku s Cantate Adriatica!