Cantate Barcelona

Icon veljača 26, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

barcelona-modernism-and-gaudi-walking-tour-in-barcelona-168394 {focus_keyword} Cantate Barcelona barcelona modernism and gaudi walking tour in barcelona 168394

Barcelona, ​​glavni grad Katalonije, je drugi po veličini grad u Španjolskoj, a poznat je po svojoj tradicije, kulture i povijesti. Poznati Rambla šetnica koja se proteže od centra grada do luke. Iz Vojnog muzeja na Montjuic, brdo u središtu područja olimpijskog, pruža predivan pogled na Barcelonu. Montjuic sa svojim muzejima, parkovima i slikovitim vrtovima također je postao popularan noćni život središte. Ako volite umjetnost morate posjetiti Muzej Picasso. Barcelona je poznata po svojim Gaudi arhitektura. Nitko ne može propustiti posjet Sagrada Familia, jedan od remek-djela moderne arhitekture. Da znam većinu autentičnih Barcelonu, posjetite Bari gotičkih, gotička četvrt 500 godina, bio je labirint uskih ulica poredanih po lijepim kućama na području katedrale.

Tijekom Međunarodni festival zborova Cantate Barcelone možete upoznati zborova iz raznih zemalja i prikupiti sve zajedno za razne koncerte. Prijateljstvo Koncerti će se održati i da će biti domaćin lokalni zbor, s kojima možete razmjenjivati ​​glazbu i kulturu. Svaki zbor ima priliku za nastup na otvorenom u Pueblo Espanol na Montejuic, pravi španjolski “selo”, u kojoj je pučka arhitektura zastupljena je sa svim svojim bogatstvom. Festival završava s velikom završnom koncertu gdje su svi zborovi sudionici susreću u nedjelju popodne u Girona.
4-784-90-la-sagrada-familia-barcelona {focus_keyword} Cantate Barcelona 4 784 90 la sagrada familia barcelona

Program:

1. dan: Dolazak u hotel u Barceloni ili na Costa Bravi. Na sastanku s pomoćnikom za check-in. Dobrodošli-piće. Večera u hotelu. Nakon večere – večernje slobodno vrijeme.

2. dan: Nakon doručka, polazak za razgledavanje Barcelone. Ručak u restoranu. Tijekom dana na otvorenom-koncert u Pueblo Espanol i sudjelovanju navečer na prijateljstvo koncert čiji je domaćin lokalni zbor Barcelone ili okolici, nakon čega slijedi piće i okupljanje svih sudionika.

3. dan: Nakon doručka odlazak u Girona, monumentalni grad. Glavne gradske znamenitosti su gotička katedrala izgrađena 1292., rimski samostan, srednjovjekovni Židov četvrt “Call” i arapsko kupka od 12. stoljeća. Nakon prijenosa pauze za ručak u dvorani Girona za veliki završnom koncertu sa svim zborovima koji sudjeluju. Nakon završnog prijenosa koncerta Lloret de Mar za oproštajni večeru uz glazbu i ples sa svim sudionicima.

4. dan: Nakon doručka odjava i odlazak.