Advent Singing Vienna

Icon veljača 26, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

Otkrijte Beč – Svjetski kapital za glazbu!
Više poznati skladatelji su živjeli ovdje nego u bilo kojem drugom gradu. U Beču – Glazba je u zraku: Walzer i opereta su kod kuće. Beč i njegove slavne uspomene na Habsburger dinastije. Stari metropola na Dunavu pod novim aspektima, ali kao i uvijek … tradicija, kultura i vitalnost čine uzbudljivu mješavinu. Neusporedivom povijesnih blaga, njegova umjetnost i živo okoline čine Beč je jedan od najpopularnijih turističkih odredišta. Šetnja u stopama Habsburške monarhije, posjetite prekrasne barokne dvorce Schönbrunn i Belvedere, pogledajte Hofburg i prošetati na veličanstvenom Ringstrasse. Stephansdom je simbol grada Beča i jedan od najznačajnijih gotičkih građevina u Austriji.

Tijekom Advent vikenda u Beču možemo ponuditi slijedeće predstave: koncert u Velikoj dvorani Gradske vijećnice u Beču, a na otvorenom-koncert na božićni sajam ispred dvorca Schönbrunn, masovnog slobodi ili koncert u socijalnu ustanovu.

Program:

1. dan: Dolazak u popodnevnim satima u hotelu u Beč. Sastanak s pomoćnikom i check-in. Večera u hotelu. Večer besplatno na raspolaganju.

2. dan: Nakon doručka početak poludnevni razgled Beča. Ručak u restoranu. Poslijepodne slobodno na raspolaganju ili na otvorenom-koncert u božićno tržište ispred dvorca Schönbrunn. Večera u tipičnom Heuriger (konoba od vinskih proizvođača) u Grinzingu.

3. dan: Nakon doručka nastavak vođeni obilazak Beča. Ručak u restoranu. Poslijepodne koncert u Gradskoj vijećnici u Beču. Večera u restoranu. Završni Gala, u Gradskoj vijećnici, zajedno sa svim sudionicima.

4. dan: Doručak u hotelu. Odjava i odlazak.