Advent Sing Salzburg

Icon veljača 26, 2017
Icon By Goran-02
Icon 0 comments

Old_Town_Salzburg_across_the_Salzach_river {focus_keyword} Advent Sing Salzburg Old Town Salzburg across the Salzach river

Salzburg je u svijetu poznata kao rodno mjesto Wolfganga Amadeusa Mozarta, uz iznimnu arhitektonsku ljepotu, djelujući kao pozornica za mnoge događaje. Godine 1997., povijesni centar grada proglašen je anUNESCO svjetske baštine, zbog svoje iznimne arhitektonske ljepote, njegove homogenosti i njegovim velikim brojem spomenika kulture. Grad je pun atmosfere u predbožićnom vremenu, s theChristmas tržište ispred katedrale.

Na prvom adventskog vikenda, glazba i prijatelji uvijek dogovara, jer zborova iz cijele Europe, koncerata na ovim izvanrednim mjestima: na otvorenom na božićno tržište ispred katedrale, adventski koncerti u crkvama ili koncertnim dvoranama i zajedničkom koncertu sa svim sudjeluju zborovi u crkvi ili koncertnoj dvorani u Salzburgu, gdje se svaki zbor predstavlja s pjesmom, nakon čega slijedi večera za sve zborova u tipičnom austrijskom restoranu.

su mise u nedjelju je moguće i da su posljednji vrhunac vrlo poseban vikend u jednom od najljepših gradova u Europi. I – naravno – tu će biti neko vrijeme za shopping naći neke tipične božićne darove.

00000031955-stadt-salzburg-oesterreich-werbung-Julius Silver.jpg.3116899 {focus_keyword} Advent Sing Salzburg 00000031955 stadt salzburg oesterreich werbung Julius Silver

Program:

Svaki zbor će dobiti individualni program – ovdje možete vidjeti primjer za boravak u Salzburgu:

Četvrtak: Dolazak u hotel. Prijava i večera.

Petak: Nakon doručka obilaskom Salzburgu. Individualni ručak. U popodnevnim satima, koncert na Božićnom tržište ili ispred dvorca Hellbrunn. Priprema za prijateljstvo koncert, koji će se održati u večernjim satima u Salzburgu ili u njegovoj okolini. Prijateljski piće s drugim zborovima nakon koncerta. Prijenos natrag u hotel.

Subota: Tijekom jutra, pojedinačne ture ili shopping u Salzburgu. U kasnim poslijepodnevnim satima, zajednički koncert sa svim zborovima koji sudjeluju u koncertnoj dvorani ili u crkvi. Nakon koncerta je zajednički ručak s svim zborova u restoranu.

Nedjelja: Odlazak ili bogoslužje u jutarnjim satima.

Proširenje: glazba i prijatelji mogu organizirati proširenje u Münchenu, Ceske Budejovice ili Nürnberg. Naravno, uz stručno vodstvo i dodatnim koncertima.

Autobusom: dolazak po svom treneru u Salzburgu, trener mora biti na raspolaganju za sve prijenose zboru.

Do leta: Mnogi letovi kreću izravno Münchenu ili Salzburgu. Ukoliko dolazite avionom, glazbe i prijateljima će organizirati sve potrebne tlo prijevoza. Samo provjerite sljedeće linkove za informacije leta i cijene: www.bmibaby.com, www.vueling.com, www.easyjet.com, www.flysnowflake.com, www.jet2.com, www.smartwings.com Germanwings, Air Berlin.