Rovinj
Smještaj
Za Rovinj se sigurno može reći da je jedan od „najfotogeničnijih“ gradova Mediterana. Smjestio se na čarobnoj obali zapadne Istre , odmah do magičnog Lim fjorda i sigurno je najromantičniji grad na Jadranu. Njegova ljepota i poseban šarm je prepoznat od strane tisuća turista iz cijelog svijeta i to već više desetljeća. Mali ribarski gradić se razvio u jednu od najpoželjnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija. Rovinjske plaže, 16 otoka u njegovom priobalju, veličanstvena park šuma Zlatni rt (Punta Corrente), tipični i tradicionalni restorani i taverne, kolorit umjetničkih galerija u labirintu uličica starog grada, novoizgrađeni i renovirani hoteli kao i veliki izbor smještajnih apartmana, razlog su dolaska tisuća gostiju tijekom cijele godine.  „Ono nešto posebno“ , što Rovinj pruža svojim posjetiocima , često je razlog dolaska i povratka gostiju iznova svake godine.
Tours
and trip
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quae eum velit blanditiis, odit quaerat repellat veniam ea laboriosam perferendis minus officia quia non molestiae? Recusandae eum eius placeat quo assumenda rerum quaerat quidem, consequuntur est nulla? Velit praesentium error esse?
TEST
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis et erat nulla. Maecenas lacus nulla, condimentum ac sem et, rutrum mattis augue. Nunc in eros nibh.
test2
Upravljanje
Dugogodišnjim iskustvom u dovođenju gostiju u Rovinj i organizacijom njihovog boravka u privatnim apartmanima i sobama u Rovinju, došli smo do saznanja da je mnogim vlasnicima apartmana u Rovinju, potrebna organizacija primanja gostiju, čišćenja i održavanja apartmana , kao i administrativne usluge koje treba obaviti u procesu iznajmljivanja. To je prije svega potrebno vlasnicima nekretnina koji ne žive cijelu godinu u Rovinju.
Kontakt forma